Svijeće i ruže pred banjalučkom školom i na mjestu tragedije (FOTO)

GS
Foto: Velibor Tripić

BANjALUKA - Na mjestu tragične saobraćajne nesreće u kojoj je u ponedjeljak naveče poginula Milana Koprena (46), pedagog banjalučke OŠ Branko Radičević, brojni građani danas su palili svijeće.

Svijeće su paljene i u dvorištu Osnovne škole u kojoj je nesrećna žena radila, gdje je ostavljeno i nekoliko desetina ruža.

Podsjetimo, Milana je prošle godine bila dobitnik Svetosavske nagrade, a roditeljima učenika u pomenutoj banjalučkoj školi javljeno je da danas u ovoj obrazovnoj ustanovi neće biti nastave.

Banjalučanku, koja je pješačila preko Rebrovačkog mosta, udario je „pežo“, kojim je upravljao Stefan Srdić (20) iz Laktaša.

Sa mosta uklonjen "pežo" kojim je usmrćena Banjalučanka (FOTO)

Devet vatrogasaca i dva vatrogasna vozila izvlačila su "pežo 207" nad kojim je sinoć Stefan Srdić (20) iz Laktaša izgubio kontrolu, skrenuo sa puta te usmrtio Banjalučanku Milanu Koprenu (46), koja je u tom trenutku pješačila preko Rebrovačkog mosta.

Nakon intervencije ponovo je normalizovan saobraćaj na dijelu od Audijevog servisa do mjesta nesreće, a koji je do tada bio zaustavljen.

Podsjećamo, iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka saopštili su danas da je do nesreće došlo u ulici Bulevar Petra Bojovića.

- Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Topić Bojan, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka - naveli su iz OJT Banjaluka.

Dodali su da je tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode.

- Biće naložena  i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - pojasnili su u tužilaštvu.

Povezana vijest:

Poznati detalji nesreće na Rebrovačkom mostu

Poznat identitet žene koja je poginula na Rebrovačkom mostu

Kobna banjalučka ulica ugasila još jedan život, na istom mjestu stradali slovenački konzul i student iz Vlasenice

Banjaluka: Poginula žena dok je pješačila, "pokosio" je pežo

Teška nesreća na Rebrovačkom mostu u Banjaluci (FOTO)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana