Славко Глигорић напустио ДНС, од сада је самостални посланик

Срна
Славко Глигорић напустио ДНС, од сада је самостални посланик

БАЊАЛУКА - Народни посланик Славко Глигорић напустио је Клуб посланика ДНС-а у Народној скупштини Републике Српске и рекао да ће дјеловати као самостални посланик.

Он је истакао на конференцији за новинаре у Народној скупштини да ће се будућности приклонити политичким снагама које су за промјене у Републици Српској.

Глигорић је рекао да је ДНС напустио због неслагања са њеним лидером Ненадом Нешићем и због неслагања с његовим наступом према њему и његовим приједлозима како ићи у будућност и промјене.

Он је навео да ће дјеловати у интересу грађана.

Глигорић је народни посланик из добојске регије, а у ДНС-у је обављао високе политичке функције.

- Славко Глигорић је донио одлуку да напусти ДНС након што му је Ненад Нешић, предсједник странке, ставио до знања да је странка незадовољна резултатима избора у Добоју - рекао је предсједник Клуба ДНС-а у Народној скупштини  Душко Ивић.

Ивић је рекао да му је жао због Глигорићеве реакције, али да је након изборног резултата од четири одсто од укупних гласова странка одлучила да је потребно мијењати руководство локалне организације.

Ивић је изразио наду да ће бити могуће поново враћање Глигорића у странку, те му је пожелио све најбоље у даљој каријери.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана