Slavko Gligorić napustio DNS, od sada je samostalni poslanik

Srna
Slavko Gligorić napustio DNS, od sada je samostalni poslanik

BANjALUKA - Narodni poslanik Slavko Gligorić napustio je Klub poslanika DNS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i rekao da će djelovati kao samostalni poslanik.

On je istakao na konferenciji za novinare u Narodnoj skupštini da će se budućnosti prikloniti političkim snagama koje su za promjene u Republici Srpskoj.

Gligorić je rekao da je DNS napustio zbog neslaganja sa njenim liderom Nenadom Nešićem i zbog neslaganja s njegovim nastupom prema njemu i njegovim prijedlozima kako ići u budućnost i promjene.

On je naveo da će djelovati u interesu građana.

Gligorić je narodni poslanik iz dobojske regije, a u DNS-u je obavljao visoke političke funkcije.

- Slavko Gligorić je donio odluku da napusti DNS nakon što mu je Nenad Nešić, predsjednik stranke, stavio do znanja da je stranka nezadovoljna rezultatima izbora u Doboju - rekao je predsjednik Kluba DNS-a u Narodnoj skupštini  Duško Ivić.

Ivić je rekao da mu je žao zbog Gligorićeve reakcije, ali da je nakon izbornog rezultata od četiri odsto od ukupnih glasova stranka odlučila da je potrebno mijenjati rukovodstvo lokalne organizacije.

Ivić je izrazio nadu da će biti moguće ponovo vraćanje Gligorića u stranku, te mu je poželio sve najbolje u daljoj karijeri.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana