Повучена оптужница против Давида Драгичевића

nezavisne.com
Повучена оптужница против Давида Драгичевића

Бањалука - Окружно јавно тужилаштво Бањалука повукло је оптужницу против покојног Давида Драгичевића (21), потврђено је "Независним новинама".

Како истичу у Тужилаштву, њима је 22. августа прошле године Полицијска управа Бањалука доставила извјештај против Драгичевића, а због сумње да је нанио лакше повреде Г.Ј.

"У току поступка истраге предузете су потребне истражне радње - саслушани су свједоци, извршено је препознавање лица, те медицинско вјештачење", казали су за "Независне" из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Како додају, у том предмету истрага је окончана 28. фебруара ове године, када је подигнута оптужница против Драгичевића. У оптужници га терете за тешку повреду, почињену на штету Г.Ј. 11. јуна прошле године у Бањалуци, у Улици бањалучког одреда, на Бањ брду.

"Након тога издата је наредба и достављена је служби отпреме поште Тужилаштва, те је оптужница прослијеђена Основном суду Бањалука на потврђивање. Поступајући тужилац је провјером у матичном уреду Бањалука утврдио да је Давид Драгичевић преминуо (уписан у матичну књигу умрлих дана 4. априла ове године), а затим је повукао оптужницу", кажу из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана