Полиција саслушала Нешића

Н. Т.
Полиција саслушала Нешића

Источно Сарајево - Шеф Регионалног одбора Демократског народног савеза (ДНС) сарајевско-романијске регије Ненад Нешић и поједини чланови ове партије испитани су у полицији због сумње да су Милошу А. понудили 10.000 евра да јавно каже да га је тукао начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац, сазнаје “Глас Српске”.

- Милош је привођен у полицију, а то су Нешић и његови сарадници покушали да искористе да облате Шеховца. Постоје одређене сумње да су Милошу понудили новац да јавно на телевизији исприча како је претучен у полицији Источно Сарајево и да га је директно тукао начелник управе - казао је извор близак истрази.

Незванично сазнајемо да је полиција по добијању ове информације одмах позвала Нешића и још неколико особа и саслушала их. Сав прикупљени материјал предат је у надлежност Окружног тужилаштва Источно Сарајево.

- Формиран је тим који је прикупио информације о овом случају. Милош је у полицији испричао да му је нуђен новац. Међутим, Нешић је све порекао - казао је извор близак тужилаштву.

У Полицијској управи Источно Сарајево истакли су да о овом случају не могу да дају никакве информације. Нешић је потврдио да је саслушан, али није желио да коментарише оптужбе.

- Питајте у полицији што су ме саслушавали - казао је Нешић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана