Пијан позвао Палату и најавио обрачун са Додиком

М. Ми.
Пијан позвао Палату и најавио обрачун са Додиком

Бањалука - Миладин Малетић (44) из Кнежева приведен је, јер је позвао Палату Републике и пријетио да ће се обрачунати са предсједником Српске Милорадом Додиком, због чега ће против њега највјероватније бити поднесен прекршајни налог, сазнаје "Глас Српске".

Становник мјеста Малетић код Кнежева Палату је позвао 6. априла око 15 часова и тада у телефонском разговору упутио физичке пријетње Додику. Како сазнајемо, он је навео да ће се обрачунати са Додиком, јер је дозволио корупцију у здравству и додао да је "ситан, али да може бити велики кад то буде требало".

О овом случају обавијештени су припадници Полицијске станице Кнежево, који су Малетића са лисицама на рукама истог дана привели на испитивање, а алкотестирањем је код Малетића утврђено присуство 1,68 промила алкохола у крви.

Извор близак истрази рекао је да је о овом случају обавијештен и дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, које је утврдио да нема елемената кривичног дјела, али да је Малетић прекршио Закон о јавном реду и миру.

У Полицијској управи Бањалука казали су да су упознати са овим догађајем, али нису навели детаље.

- Полиција ће предузети све потребне мјере с циљем утврђивања одговорности осумњиченог лица - рекла је портпаролка Полицијске управе Бањалука Марија Маркановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана