Мићић: СДС спреман на преговоре за формирање власти у Бијељини

Љ. А.
Мићић: СДС спреман на преговоре за формирање власти у Бијељини

Бијељина - Предсједник Градског одбора СДС-а Бијељина Мићо Мићић изјавио је јуче да је тренутно најважније питање како формирати власт у овом граду и додао да је СДС отворен за разговоре са свима осим са Покретом "Успјешна Српска", који их је, како је рекао "прије пет мјесеци издао".

- Сада имамо двије могућности - да сви сједнемо за сто и формирамо власт која ће бити у служби грађана или да наставимо да радимо под опструкцијом коју је посљедњих пет мјесеци спроводила скупштинска већина. Мислим да је прва опција једина исправна, јер грађани не смију да испаштају - истакао је Мићић, који је поново изабран за градоначелника.

Казао је да је синоћ требало да разговара са представником једне политичке партије о формирању власти, али није хтио да открије о коме је ријеч. 

- Нама није проблем да причамо ни са социјалистима, СНСД-ом, ДНС-ом и другима, али са "Успјешном Српском" не желимо. Ако су нас издали прије пет мјесеци, издаће нас можда и за мјесец - додао је Мићић. 

Коалиција "Бијељина побјеђује" прошле седмице саопштила је да је скупила већину у бијељинском парламенту, а коју ће чинити 16 одборника СНСД-а, ДНС-а, СП-а, Покрета "Успјешна Српска" и СРС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана