Машинским уљем полили просторије требињског СНСД-а

nezavisne.com
Машинским уљем полили просторије требињског СНСД-а

Требиње - Улазни простор и цјелокупан фасадни дио просторија Градског одбора СНСД-а који је у стаклу, а који излази на Светосавску улицу у центру Требиња, освануо је јутрос поливен машинским уљем које се потом разлило и по тротоару.

ИЗ ЦЈБ Требиње је потврђено да су у 7:51 час запримили пријаву и да је у току документовање овог случаја, али ни полиција на терену није жељела давати било какве коментаре о свему овоме.

Евидентно је, ипак, да су починиоци морали прићи згради да би исполивали фасаду највјероватније из боца које су након вандализма понијели са собом, јер би им са улице то било немогуће због аутомобила који су били паркирани испред зграде.

Претпоставља се да су све забиљежиле околне камере постављене испред објекта банке која се налази одмах до просторија СНСД-а, али о томе ни полиција, нити у СНСД-у нису жељели давати изјаве.

Портпарол Градског одбора СНСД-а Требиње Предраг Шкоро каже једино да су, и након јучерашњег сличног сценарија када су машинским уљем поливани билборди њихове странке и цијепани предизборни плакати, требињски Социјалдемократи ипак остали затечени оваквим вандализмом.

„Они који су прије четири године поручили грађанима Републике Српске – лаку ноћ, те четири године не могу да изађу из свога сопственог мрака, па посљедње двије ноћи боје цио град бојама кога, уосталом, константно боје у посљедње двије године, а црно је једини што се афирмише и даје до знања какву нам будућност нуде послије 12. октобра", казао је Предраг Шкоро, портпарол ГО СНСД-а.

Он додаје да грађани Требиња и Херцеговине одавно препознају овакву политику којој, заједно са најближим сарадницима требињског градоначелника, све више окрећу леђа, придружујући се Социјалдемократима који, како каже, мирно и цивилизовано настављају радити за добробит Републике Српске и Требиња.

Иако су и пролазници који су се кретали Светосавском улицом коментарисали да је ово брука и срамота за град какав је Требиње, Шкоро је позвао све активисте СНСД-а да они не насједају на овакве провокације и да у цивилизованом тону наставе водити изборну кампању...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана