Цвијановић: Пандуревићева неозбиљно коментарише озбиљне ствари

Срна
Цвијановић: Пандуревићева неозбиљно коментарише озбиљне ствари

Бањалука - Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је Срни да је неодговорно према грађанима Српске да неко на тако неозбиљан начин, као што то ради члан Главног одбора СДС-а Александра Пандуревић, коментарише тако озбиљне ствари као што је аранжман са ММФ-ом.

На питање Срне да прокоментарише изјаву Пандуревићеве да "Влада Српске није прекинула аранжман са ММФ-ом и није одустала од шесте транше текућег аранжмана која стиже у јулу", Цвијановићева је одговорила да су то бесмислице попут и оних недавно изнесених о "Електропреносу БиХ".

"Влада Републике Српске нема времена да се бави бесмислицама доконих опозиционара који примају велике плате, а онда нас свакодневно 'гњаве' да би оставили утисак да нешто тобоже раде", истакла је Цвијановићева.

Премијер Српске је нагласила да је сигурна да са платом од пет до шест хиљада марака један опозиционар може и боље само ако се потруди да разумије процесе и чињенице.

"Аранжман са ММФ-ом није званично раскинут и у свим изјавама представника Владе Републике Српске тако је и речено, као што је речено и да тај аранжман неће преживјети ако се наставе политичка условљавања, само што то госпођица Пандуревић од своје силне галаме није успјела да чује", нагласила је Цвијановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана