Босић: Већа овлашћења и финансије општинама

Агенције
Босић: Већа овлашћења и финансије општинама

Лопаре - Предсједник Српске демократске странке Младен Босић рекао је у Лопарама да ће СДС за наредне изборе понудити програм децентрализације Републике Српске који подразумијева да се већи дио овлашћења и финансијских средстава преноси на општине, преносе агенције.

Уручивши чланске карте за 130 нових омладинаца СДС-а у Лопарама, Босић је истакао да ова странка континуирано јача, наводећи примјер Лопара, и наглашавајући да оваквих процеса има широм Српске, јер је “СДС странка будућности”.

- Крајње је вријеме да се сви окренемо и финансирамо и улажемо у нашу омладину да могу да се школују, запосле и живе од свог рада и тако обезбиједимо перспективу младима да остану у Републици Српској. Ми смо отворена странка и моје задовољство је велико када млади људи желе да се укључе у друштвени живот преко СДС који ће припремити ове младе људе, као нову генерацију, која ће водити у будућности Републику Српску - истакао је Босић јуче у Лопарама.

Потпредсједник СДС-а Мићо Мићић сматра да СДС има сјајну будућност, јер су млади у овој партији препознали политику која носи преокрет и развој Републике Српске.

Уз ријечи добродошлице новим члановима странке, предсједник Општинског одбора СДС-а у Лопарама Радо Савић рекао је да су се придружили тиму који зна, може и уз њихове нове идеје хоће да општину Лопаре учини просперитетнијом и учине љепшим мјестом за живот.

- Млади људи су покретачка снага сваког друштва, па тако и наше општине и Републике Српске - нагласио је Савић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана