Босић: Подршка Бјелици - човјеку из народа

Срна
Босић: Подршка Бјелици - човјеку из народа

Соколац - Предсједник СДС-а Младен Босић рекао је вечерас на Сокоцу да је убијеђен да ће Милован Бјелица /СДС/ поново бити изабран за начелника ове општине јер је човјек из народа.

Босић је на предизборној трибини Савеза за промјене на Сокоцу, на којој је подржана заједничка кандидатура Бјелице за начелника ове општине, рекао да је СДС најјача странка у овој општини.


Бјелица је најавио да ће бити настављени пројекти усмјерени на развој ове општине који су планирани Стратегијом развоја до 2020. године.

Он је напоменуо да је за вријеме његовог мандата у општини Соколац завршено више пројеката - реконструкција водоводне и канализационе мреже, вертикалне сигнализације, те проширење топловодне мреже и топлане.

"Урађена је студија изводљивости за рјешавање проблема одлагања чврстог комуналног отпада коју је финансирала ЕУ посредством Европске инвестиционе банке", истакао је Бјелица.

Он је навео да је за 220 дипломаната омогућено да положе приправнички испит, те да општина стипендира око 200 студената.

Бјелица је оцијенио да предизборна кампања у овој општини протиче мирно и да није било ниједног инцидента, уништавања предизборних плаката и слично.

"Ово је једна од ријетких општина у којој на стубовима постављени плакати на којима су кандидати из различитих странака", рекао је Бјелица.

На трибини је представљена одборничка листа СДС-а за Скупштину општине Соколац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана