Анђушић напустио ПДП

Срна
Анђушић напустио ПДП

Требиње - Одборник ПДП-а у Скупштини града Требиња Зоран Анђушић напустио је ову странку и прикључио се иницијативном одбору за формирање политичко-грађанског фронта “Полиграф”.

“Од данас више нисам члан требињског ПДП-а ни одборник ове странке у Скупштини града. Изабрао сам пут са предсједником фронта Зораном Талићем, а наш циљ је разговор са грађанима и препознавање њихових проблем”, рекао је Анђушић новинарима.

Анђушић је истакао да је ријеч о грађанској иницијативи која је отворена за све заинтересоване за унапређење стања у Требињу и у другим општинама у Републици Српској.

Он је планове и принципе дјеловања те организације представио на састанку иницијативног одбора, коме је присуствовао и предсједник Полиграфа Зоран Талић, бивши члан ПДП-а.

Предсједник Политичко-грађанског фронта “Полиграф” Зоран Талић рекао је да планирају да овај покрет, регистрован као удружење грађана, претворе у политичку партију.

“Амбиција нам је да то учинимо и у другим срединама у Српској, да грађанима понудимо конкретна рјешења проблема са којима се грађани суочавају”, појаснио је Талић.

ПДП је недавно напустио и одборник Здравко Кашиковић који је присутио Уједињеном Српској, док су раније ову странку напустили Неђо Ћебеџија и Ненад Шаренац.

Сви они су одборници у Скупштини града у којој сада ПДП има само два одборника од некадашњих шест.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана