Пеђа Бајовић хумором купио публику

А. М. / М. П.
Пеђа Бајовић хумором купио публику

Бањалука - Један од најпознатијих регионалних стенд ап комичара, Пеђа Бајовић, наступио је у пуном Ксет пабу у Бањалуци.

У публици су се у недјељу увече смјењивали смијех, овације, одушевљење, а присутни су аплаузима потврђивали Бајовићево умијеће насмијавања. За добру забаву у Бањалуци искористио је неисцрпну тему односа мушкараца и жена, у којој се апсолутно свако може пронаћи. Публика је наравно, била укључена у шоу, што је додатно "подгријало" атмосферу међу присутнима. Бајовић је био "окрутан" и није штедио оне које је укључивао у причу, али они му нису замјерили, већ су се сами себи смијали са остатком клуба.

Присутни су пажљиво пратили излагање о занимљивој теорији како је настала љубав, да ли су дјеца почетак краја или крај почетка, које су разлике између мушкараца и жена, а овај комичар није пропустио прилику да се кратко осврне и на протекле протесте у Бањалуци.

У паузама је на сцену излазио комичар Игор Калаба, један од чланова АКТ-а "Алија Ситорановић који је и организатор овог догађаја. Калаба, чији је хумор већ познат публици у Бањалуци одржавао је смијех присутних док се Брајковић одмарао.

Стенд ап комедија је професија која на нашим просторима још чека улазак на велика врата, али упркос томе постоје људи, попут Бајовића, који се годинама баве овим послом и не скривају да од њега живе и у њему уживају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана