Карте за филм 50 нијанси сива распродате данима унапријед

Мирна Пијетловић
Карте за филм 50 нијанси сива распродате данима унапријед

Бањалука - Већ 20 дана влада невиђена заинтересованост за улазнице за филм "50 нијанси сива", који је јуче премијерно приказан у бањалучком мултиплексу "Палас".

Како је за "Глас Српске" потврдила портпарол "Паласа" Марина Поповић, улазнице за све термине, редовне и допуњене, за први дан пројекције готово да су до посљедње биле распродате, а интересовање не престаје и за наредне дане приказивања.

- Викенд пројекције готово да су нам све резервисане, а због велике заинтересованости морали смо да уведемо и нови термин од 21.30 часова. Свима смо рекли да дођу један час прије пројекције како би могли на вријеме да заузму своје мјесто у биоскопу и како се не би стварала велика гужва на улазу - истакла је Поповићева.

Додала је да до сада није запамћено оволико интересовање за филм овог жанра, као и то да сви хоће у првој седмици да погледају филм.

- И за друге филмове, као што су "Монтевидео" и "Хобит", улазнице су у претпродаји ишле јако добро, међутим, овај филм је тоталног другог жанра и у том рангу је један од најпродаванијих до сада - каже Поповићева и додаје да је атмосфера у биоскопу као да је прослава Нове године у питању, сви су усхићени и у редовима чекају да купе своју карту.

Она је додала да карте највише купују даме, а долазе у групама од по десет другарица, како би заједно погледале филм.

- Не могу рећи да само жене купују карте. Долази нам и доста мушкараца, али су даме ипак у већини - нагласила је Поповићева.

Филм је режирала Сем Тејлор-Џонсон, према књизи Е.Л. Џејмс, а то је прича о садо-мазо романси између наивне студенткиње и мистериозног милијардера. У центру приче се налази млада и неискусна Анастасија и мистериозни господин Греј. Главне улоге повјерене су Дакоти Џонсон и Џејмију Дорнану.

Парови

- Доста резервација имамо за суботу, када бројни парови прослављају Дан заљубљених и баш на тај дан желе заједно да погледају филм "50 нијанси сива" - рекла је Марина Поповић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана