Лаушевићева посљедња улога: Познато када стиже финална сезона "Калканских кругова"

Танјуг
Лаушевићева посљедња улога: Познато када стиже финална сезона "Калканских кругова"

Након великог успјеха које су постигле претходне двије сезоне ТВ серије "Калкански кругови", већ опробана екипа на челу са креатором и сценаристом Ђорђем Милосављевићем, од 30 марта, суботом и недјељом од 21 сат на каналу Суперстар ТВ, доноси пред публику финалних десет епизода у трећој сезони.

Поред чињенице да је трећа сезона "Калканских кругова" посљедња улога и кадар који је снимио Жарко Лаушевић, нове епизоде доносе и друге познате глумце као што су Војин Ћетковић, Нина Јанковић, Паулина Манов,  Ивана Зечевић, али и нова глумачка лица и заплете.

У Дол стиже моћни Мирослав Спасић и окупља групу истомишљеника са којима жели да присвоји Забран и искористи његове моћи. 

Миона се удружује са Велибором и осталим становницима како би заштитила магични простор Дола од досад најотровније пријетње по његов опстанак.

Мистериозна погибија предузетнице покреће лавину нових питања на која сви траже договор. 

За то вријеме тајна очинства малог Гаврила се открива што ће довести у сукоб двије породице,а Стефана и Миланку ставити пред животни избор. 

И мада је борба против Спасића успјешна, Велибор вјерује да је Забран још увијек незаштићен, те да као такав може поново привући неког ко би желио да га искористи… 

Магдалена је очигледно била погрешно изабрана чуварка, тако да је сад вријеме да се пронађе она  права, која ће бити насљедница митске Баба Губе. 

Вријеме је да се калкански кругови коначно затворе.

Цјелокупну глумачку подјелу чине и Небојша Дугалић, Лазар Николић, Златија Ивановић, Наташа Нинковић, Милутин Мима Караџић, Бранка Пујић, Љиљана Стјепановић, Дејан Цицмиловић, Нина Нешковић, Бојана Стојковић, Марко Гверо, Филип Станковски, Филип Хајдуковић, Александар Петковић, Александар Ђурица,  Нела Михаиловић, Нина Јанковић , Игор Ђорђевић.

Редитељи финалне сезоне "Калканских кругова" су Милан Караџић и Гордан Матић, директор фотографије је Душан Ивановић, композитор Марко Матовић, костимографкиња Драгица Лаушевић, а сценографкиња је Јована Радојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана