Сутра вјетровито уз сунчане периоде, у вишим предјелима могућ снијег

Срна
Сутра вјетровито уз сунчане периоде, у вишим предјелима могућ снијег

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује суво и вјетровито вријеме уз промјенљиву облачност и сунчане периоде, на истоку и централном појасу сусњежица или слаб снијег као и у вишим предјелима и на планинама гдје је могућ мањи пораст сњежног покривача.

Ујутро ће бити умјерено до претежно облачно и хладно, а у источним предјелима ће понегдје падати слаб снијег. На западу ће бити ведрије и хладније уз мраз, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

До вечери падавине престају и на југоистоку. На југу ће бити претежно сунчано и мало топлије.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од минус седам до минус један, на југу до један, у вишим предјелима од минус 10, а дневна од минус један до пет, на југу до девет, у вишим предјелима од минус три Целзијусова степена.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус десет, Чемерно минус пет, Хан Пијесак минус један, Калиновик, Мраковица и Соколац нула, Сарајево један, Гацко, Дринић и Сребреница два, Бијељина, Вишеград, Мркоњић Град, Невесиње, Нови Град, Рудо, Србац и Фоча четири, Билећа пет, Бањалука, Добој и Рибник шест, Кнежево седам, Мостар и Неум осам и Требиње девет Целзијусових степени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана