Сутра претежно облачно са кишом

ГС
Сутра претежно облачно са кишом

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити претежно облачно вријеме са слабом кишом.

Ујутро ће на сјеверу и западу бити облачно са кишом, а у осталим предјелима суво и умјерено облачно уз сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Прије подне киша ће се премјештати од сјеверозапада ка централним предјелима и истоку, а на сјеверу и западу ће бити суво уз разведравање и повремне сунчане периоде. До вечери ће бити суво у свим предјелима.

Дуваће слаб вјетар, већином јужног смјера, а у сјеверним подручјима средином дана вјетар ће промијенити смјер на сјевер.

Јутарња температура ваздуха биће од један до седам, на југу до 11, а дневна од шест на западу до 11 на истоку, на југу до 14, у вишим предјелима од четири Целзијусова степена.

Данас је у већини крајева умјерено до претежно облачно, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница нула, Рудо и Србац четири, Бањалука, Вишеград и Нови Град пет, Чемерно шест, Фоча седам, Добој осам, Бијељина девет, Гацко, Кнежево, Сребреница и Шипово 10, Зворник, Калиновик, Мраковица, Невесиње и Хан Пијесак 11, Соколац 12, Сарајево, Мркоњић Град и Рибник 13, Билећа, Дринић и Мостар 15, Требиње 16 и Неум 17 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана