Sutra pretežno oblačno sa kišom

GS
Sutra pretežno oblačno sa kišom

SARAJEVO- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom.

Ujutro će na sjeveru i zapadu biti oblačno sa kišom, a u ostalim predjelima suvo i umjereno oblačno uz sunčane periode, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prije podne kiša će se premještati od sjeverozapada ka centralnim predjelima i istoku, a na sjeveru i zapadu će biti suvo uz razvedravanje i povremne sunčane periode. Do večeri će biti suvo u svim predjelima.

Duvaće slab vjetar, većinom južnog smjera, a u sjevernim područjima sredinom dana vjetar će promijeniti smjer na sjever.

Jutarnja temperatura vazduha biće od jedan do sedam, na jugu do 11, a dnevna od šest na zapadu do 11 na istoku, na jugu do 14, u višim predjelima od četiri Celzijusova stepena.

Danas je u većini krajeva umjereno do pretežno oblačno, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica nula, Rudo i Srbac četiri, Banjaluka, Višegrad i Novi Grad pet, Čemerno šest, Foča sedam, Doboj osam, Bijeljina devet, Gacko, Kneževo, Srebrenica i Šipovo 10, Zvornik, Kalinovik, Mrakovica, Nevesinje i Han Pijesak 11, Sokolac 12, Sarajevo, Mrkonjić Grad i Ribnik 13, Bileća, Drinić i Mostar 15, Trebinje 16 i Neum 17 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana