Студентски центар "Никола Тесла": Студентима није ограничено кретање

Srna
Студентски центар "Никола Тесла": Студентима није ограничено кретање

БАЊАЛУКА - Директор Студентског центра "Никола Тесла" у Бањалуци Драгослав Топић изјавио је да студентима није ограничена слобода кретања у објектима ове установе, нити је затварају у 22.00 часа.

"Било каква промјена која се односи на ограничавање слободе кретања у објектима установе изискивала би промјену кућног реда који усваја Управни одбор ове установе, а он није доносио одлуке у вези са тим питањем", навео је Топић коментаришући спекулације у појединим медијима да је студентима ограничено кретање и да се Студентски центар "Никола Тесла" затвара у 22.00 часа.

Он је истакао да увече врше дезинфекцију простора које користе студенти, као што су читаонице, мензе, улазни холови, ходници, тоалети, вешераји, лифт и стубишта, саопштено је из Студентског центра "Никола Тесла".

"Остављамо могућност грешке и погрешне интерпретације најављене активности, али позивамо на сарадњу и објективно извјештавање, уважавајући новинарску етику. Појашњење навода у тексту нико није тражио од званичних представника наше установе", навео је Топић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана