Сарадња ЗТЦ Бања Врућица и бањалучког Удружења бивших логораша Другог свјетског рата: Бесплатно лијечење за чланове сваке године

Милијана Латиновић
Сарадња ЗТЦ Бања Врућица и бањалучког Удружења бивших логораша Другог свјетског рата: Бесплатно лијечење за чланове сваке године

Бањалука - Предсједница Градског удружења бивших логораша Другог свјетског рата и њихових потомака Бањалука Добрила Кукољ захвална је руководству и радницима Здравствено-туристичког центра (ЗТЦ) "Бања Врућица" јер сваке године омогуће бесплатан боравак на лијечењу за два члана овог удружења.

- Ми смо се још док је Драган Богданић био директор "Бање Врућице" њима обратили за подршку и они су нас тада срдачно примили и удовољили нашој молби. Тако је и сада када је на челу "Бање Врућице" Александар Радошевић. Одлична сарадња траје већ годинама - навела је Кукољева.

Чланови удружења боравак у "Бањи Врућица" и третман који су тамо имали описују искључиво ријечима хвале.

- Тамо се одморе, имају идеалне услове, као да сањају. Та бања је украс наше Републике, извор наше љепоте, то Европа нема. Особље је посебна прича, немам ријечи којим бих похвалила и љекаре и остале раднике. Пансиони у "Бањи Врућици" увијек су пуни домаћих и гостију из иностранства, што је доказ квалитета чим толико људи долази у ту бању - истиче Кукољева и додаје да им овај вид сарадње много значи.

Из ЗТЦ "Бања Врућица" поручују да им велико задовољство причињава сарадња са Градским удружењем логораша Другог свјетског рата и њихових потомака из Бањалуке коју успјешно његују годинама. Радује их чињеница да су у прилици да помогну у лијечењу и рехабилитацији људи који су прошли страхоте рата и логоровања.

Помажу и другима

У "Бањи Врућици" истичу да друштвено одговорно дјеловање исказано кроз сарадњу са Градским удружењем бивших логораша Другог свјетског рата и њихових потомака Бањалука није усамљен примјер. Кроз свој рад помажу многобројна удружења и организације социјално угрожених категорија друштва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 12 беба
Рођено 12 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана