Радници Бинга неће остати без посла

Срна
Радници Бинга неће остати без посла

Мостар - Компанија "Бинго" саопштила је да ће почети обнову тржног центра у Мостару, који је у суботу у потпуности изгорио, чим се ситуација стабилизује и заврше све потребне радње.

"Један дио радника је распоређен у наше друге трговине на подручју Мостара, а остали су почели са кориштењем годишњег одмора. Након овога, убрзо ћемо правити нове прерасподјеле да би се сачувала радна мјеста", навели су из "Бинга".


У саопштењу се додаје да су припадници сектора крим-полиције МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона /ХНК/ већ у објекту уз стални надзор ватрогасне бригаде, те да очекују информације о узроку пожара.

Из "Бинга" наводе да је о новчаној вриједности штете још рано говорити.

"Наше остале пословнице у Мостару су на располагању купцима који су до сада обављали куповину у центру који је задесио пожар", поручују из ове комапаније и захваљују свима који им пружају подршку, а посебно запосленима, купцима, пословним партнерима, грађанима Мостара и ватрогасним и полицијским службама.

У пожару који је избио у суботу око 20.00 часова Тржни центар "Бинго" на сјеверном излазу из Мостара у потпуности је изгорио.

Није било повријеђених, а процјењује се да је штета вишемилионска. У овом објекту било је запослено стотину радника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана