Признање “100 највећих” Хемофарму

Г.С.
Признање “100 највећих” Хемофарму

Бањалука - Директор бањалучког Хемофарма” Саша Урошевић рекао је Срни да је признање на манифестацији “100 највећих у БиХ” у категорији “Први у дјелатности - производња основних фармацеутских производа” резултат сталног унапређења пословања.

Урошевић је истакао да је ова компанија за веома кратко вријеме прешла пут од новог играча до лидера на тржишту лијекова у БиХ.

“Постати и остати лидер за нас значи агилност, константно унапређење пословања, посвећеност и сталне инвестиције. Све ове године жХемофармж у пракси доказује да је постојан партнер здравственом систему и пацијентима”, нагласио је Урошевић.

Он је поручио да један од главних задатака Хемофарма да константно уводи нове и савремене терапије које су уједно и цјеновно доступне грађанима.

Свечаност уручења признања најбољим компанијама у БиХ у оквиру пројекта “100 највећих” окупила је синоћ у Сарајеву више од 450 најистакнутијих људи из привреде БиХ који воде мала, средња и велика предузећа која су рангирана у категоријама по укупном приходу, добити, извозу и инвестицијама готовинског тока.

Организатор манифестације биле су “Пословне новине”, суорганизатор Спољнотрговинска комора БиХ, уз подршку бонитетне агенције “ЛРЦ” и партнерства са Адико банком и “Евро експрес” брзом поштом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана