Priznanje “100 najvećih” Hemofarmu

G.S.
Priznanje “100 najvećih” Hemofarmu

Banjaluka - Direktor banjalučkog Hemofarma” Saša Urošević rekao je Srni da je priznanje na manifestaciji “100 najvećih u BiH” u kategoriji “Prvi u djelatnosti - proizvodnja osnovnih farmaceutskih proizvoda” rezultat stalnog unapređenja poslovanja.

Urošević je istakao da je ova kompanija za veoma kratko vrijeme prešla put od novog igrača do lidera na tržištu lijekova u BiH.

“Postati i ostati lider za nas znači agilnost, konstantno unapređenje poslovanja, posvećenost i stalne investicije. Sve ove godine žHemofarmž u praksi dokazuje da je postojan partner zdravstvenom sistemu i pacijentima”, naglasio je Urošević.

On je poručio da jedan od glavnih zadataka Hemofarma da konstantno uvodi nove i savremene terapije koje su ujedno i cjenovno dostupne građanima.

Svečanost uručenja priznanja najboljim kompanijama u BiH u okviru projekta “100 najvećih” okupila je sinoć u Sarajevu više od 450 najistaknutijih ljudi iz privrede BiH koji vode mala, srednja i velika preduzeća koja su rangirana u kategorijama po ukupnom prihodu, dobiti, izvozu i investicijama gotovinskog toka.

Organizator manifestacije bile su “Poslovne novine”, suorganizator Spoljnotrgovinska komora BiH, uz podršku bonitetne agencije “LRC” i partnerstva sa Adiko bankom i “Evro ekspres” brzom poštom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana