Мићић: Једна од три петље за укључење на ауто-пут биће у Магнојевићу

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА- Кандидат коалиције 10 политичких партија за градоначелника Бијељине Мићо Мићић рекао је у селу Доњи Магнојевић да ће једна од три петље за укључење на будући ауто-пут бити недалеко од Магнојевића.

"Изборили смо се да једна од три петље за укључење на будући ауто-пут буде недалеко од Магнојевића и из дана у дан доказујемо да заједничко дјеловање са 10 политичких партија које нас подржавају већ даје резултате", рекао је Мићић, који је предсједник Странка демократске Српске /СДС/ Семберија.

Он је истакао да је народ свјестан да је изграђено осам нових школа и да је у току градња девете, у Горњем Магнојевићу.

"Мјештани су нам указали и на проблем одласка људи са села, али то је генерални проблем који треба системски рјешавати и то ће свакако бити једна од тема којом ћемо се озбиљно бавити", поручио је Мићић на састанку предсједника и замјеника мјесних одбора Регије село три о реализованим пројектима и плановима за даљи развој Доњег, Средњег и Горњег Магнојевића код Бијељине.

Кандидат СДС Семберија за одборника у Скупштини Града Бијељина Перо Спасојевић истакао је овом приликом да је СДС Семберија активно почео да ради у наведеним мјесним заједницама и разговара са мјештанима о начину рјешавања инфраструктурних проблема.

"За наредни период већ је договорено асфалтирање неколико путева на подручју Магнојевића, а мјештани су нам указали и на потребу за изградњом мокрог чвора у Основној школи у Средњем Магнојевићу", изјавио је Спасојевић новинарима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана