Mićić: Jedna od tri petlje za uključenje na auto-put biće u Magnojeviću

Srna
Foto: Srna

BIJELjINA- Kandidat koalicije 10 političkih partija za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić rekao je u selu Donji Magnojević da će jedna od tri petlje za uključenje na budući auto-put biti nedaleko od Magnojevića.

"Izborili smo se da jedna od tri petlje za uključenje na budući auto-put bude nedaleko od Magnojevića i iz dana u dan dokazujemo da zajedničko djelovanje sa 10 političkih partija koje nas podržavaju već daje rezultate", rekao je Mićić, koji je predsjednik Stranka demokratske Srpske /SDS/ Semberija.

On je istakao da je narod svjestan da je izgrađeno osam novih škola i da je u toku gradnja devete, u Gornjem Magnojeviću.

"Mještani su nam ukazali i na problem odlaska ljudi sa sela, ali to je generalni problem koji treba sistemski rješavati i to će svakako biti jedna od tema kojom ćemo se ozbiljno baviti", poručio je Mićić na sastanku predsjednika i zamjenika mjesnih odbora Regije selo tri o realizovanim projektima i planovima za dalji razvoj Donjeg, Srednjeg i Gornjeg Magnojevića kod Bijeljine.

Kandidat SDS Semberija za odbornika u Skupštini Grada Bijeljina Pero Spasojević istakao je ovom prilikom da je SDS Semberija aktivno počeo da radi u navedenim mjesnim zajednicama i razgovara sa mještanima o načinu rješavanja infrastrukturnih problema.

"Za naredni period već je dogovoreno asfaltiranje nekoliko puteva na području Magnojevića, a mještani su nam ukazali i na potrebu za izgradnjom mokrog čvora u Osnovnoj školi u Srednjem Magnojeviću", izjavio je Spasojević novinarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana