Манифестација „У сусрет Васкрсу“ окупила велики број малишана и грађана

СРНА
Манифестација „У сусрет Васкрсу“ окупила велики број малишана и грађана

КОЗАРСКА ДУБИЦА- Манифестација "У сусрет Васкрсу" и ове године окупила је на градском тргу у Козарској Дубици велики број малишана и грађана, а наступили су и најмлађи чланови Градског културно-умјетничког друштва "Уна".

Манифестација је тако испунила свој циљ, а то је дружење дјеце и осликавање радова о теми Васкрса, уочи највећег хришћанског празника. Директор Туристичке организације општине Козарска Дубица Маријана Котур захвалила је полазницима Дјечијег вртића "Пчелица" и најмлађим школарцима из свих основних школа, те малим Фолклорашима "Уне" који су увеселили ову традиционалну манифестацију.

“Припремили смо и слаткише за ђечицу, програм са мотивима Васкрса и добили један лијепи дан испуњен ђечијим осмјесима и успомене из малог кутка за ФотограФисање”, рекла је Котурева. Она је навела да ће кутак за фотографисање код зграде општине остати постављен наредних десет дана.

Идеју и труд запослених у Туристичкој организацији општине Козарска Дубица похвалио је посланик у Народној скупштини Републике Српске Драган Брдар.

"У оквиру манифестације постављена је дивна декорација у нашем граду и задовољство је данас доћи испред општине и видјети велики број малишана. На крају крајева, и смисао овог свега је живот и млади људи који из Козарске Дубице шаљу поруку мира, толеранције, суживота и бољих међуљудских односа", рекао је Брдар новинарима.

Свим православним вјерницима Брдар је честитао предстојећи Васкрс и крсну славу Ђурђевдан, свима који прослављају.

"Вјерујем да ће Козарска Дубица постати град позитивних и битних пројеката који ће бити реализовани у неком наредном периоду, а сигурно је да ћемо се са посебном пажњом опходити према нашим малишанима због којих је манифестација и организована", закључио је Брдар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана