Малом Милану топла одјећа или играчка вратили би осмијех

Д. С.
Малом Милану топла одјећа или играчка вратили би осмијех

Бањалука - Трогодишњем дјечаку Милану Церовцу из добојског насеља Осјечани, који болује од леукемије и тренутно се лијечи у Универзитетском клиничком центру РС у Бањалуци, потребна је помоћ, а малишану би осмијех на лице вратила бар топла одјећа, с обзиром на то да су његови родитељи у тешкој финансијској ситуацији.

Дјечака Милана код куће чекају отац и старији брат, док би његова мајка, која је у деветом мјесецу трудноће, требало данас да буде отпуштена са Одјељења за патологију УКЦ-а.

Дирљиву поруку о овом дјечаку на друштвеним мрежама објавила је Наташа Секулић из Добоја, чије се дијете такође налази на лијечењу и већ неко вријеме дијели собу са малим Миланом.

Према њеним ријечима, Миланов отац није у могућности да сваки дан долази у посјету, јер нема свој аутомобил, а осим тога, и он и супруга су незапослени.

- Малишану је потребно све, од пиџаме и тренерке до чарапица, јер је захладило. Осим тога, нема ниједну играчку, нити било шта што би га забавило - казала је Секулићева.

Додала је да сви људи који су у могућности да помогну одјећу, обућу и играчке могу донијети и предати на Одјељење хематологије на име дјечака Милана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана