Јеринић, Тешић: СНСД једина странка у Српској која окупља грађане

Срна
Foto: Илустрација

ПЕЛАГИЋЕВО - Кандидат СНСД-а за градоначелника Добоја Борис Јеринић рекао је, након данашње посјете Општинском одбору СНСД-а у Пелагићеву, да је Савез независних социјалдемократа једина странка у Републици Српској која окупља грађане, док се друге странке разграђују на политичкој сцени.

Јеринић је рекао да подржава кандидата ове странке за начелника општине Пелагићево Славка Тешића, те да су његова енергија и младост оно што је потребно тој општини.

"Овдје је потребан нови импулс. Он је могућ у оквиру подршке Славку Тешићу и подршке сарадњи локалне заједнице са свим институцијама Републике Српске. Сигуран сам да је Тешић спреман да је обезбиједи и да ће радити у најбољем интересу становника Пелагићева", истакао је Јеринић, који је и градоначелник Добоја.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Пелагићево на предстојећим локалним изборима Славко Тешић рекао је да му много значи подршка градоначелника Добоја, као и тог и других одбора странке широм Републике Српске.

Тешић је поручио становницима Пелагићева да након 16. новембра креће нова ера развоја пољопривреде, привреде и инфраструктуре у тој општини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана