Jerinić, Tešić: SNSD jedina stranka u Srpskoj koja okuplja građane

Srna
Foto: Ilustracija

PELAGIĆEVO - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić rekao je, nakon današnje posjete Opštinskom odboru SNSD-a u Pelagićevu, da je Savez nezavisnih socijaldemokrata jedina stranka u Republici Srpskoj koja okuplja građane, dok se druge stranke razgrađuju na političkoj sceni.

Jerinić je rekao da podržava kandidata ove stranke za načelnika opštine Pelagićevo Slavka Tešića, te da su njegova energija i mladost ono što je potrebno toj opštini.

"Ovdje je potreban novi impuls. On je moguć u okviru podrške Slavku Tešiću i podrške saradnji lokalne zajednice sa svim institucijama Republike Srpske. Siguran sam da je Tešić spreman da je obezbijedi i da će raditi u najboljem interesu stanovnika Pelagićeva", istakao je Jerinić, koji je i gradonačelnik Doboja.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Pelagićevo na predstojećim lokalnim izborima Slavko Tešić rekao je da mu mnogo znači podrška gradonačelnika Doboja, kao i tog i drugih odbora stranke širom Republike Srpske.

Tešić je poručio stanovnicima Pelagićeva da nakon 16. novembra kreće nova era razvoja poljoprivrede, privrede i infrastrukture u toj opštini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana