UniCredit Bank Бања Лука званична Банка партнер овогодишњег издања ОК Феста

Г.С.
UniCredit Bank Бања Лука званична Банка партнер овогодишњег издања ОК Феста

UniCredit Bank Бања Лука званична је Банка партнер овогодишњег издања Нектар ОК Феста, једног од највећих регионалних музичких фестивала, који ће бити одржан од 15. до 17. јула, у јединственом амбијенту Националног парка Сутјеска.



UniCredit Bank Бања Лука посвећена је оснаживању развоја заједнице у којој послује, а партнерство са Нектар ОК Фестом је прилика за пружање директне подршке реализацији значајног локалног пројекта, који комуницира праве вриједности и окупља публику која препознаје такве вриједности.

Национални Парк Сутјеска представља јединствену оазу, коју је природа дала човјеку, на чување и пажљиво кориштење те симболизује одговорност коју имају појединци, компаније и друштво у цјелини према очувању природних ресурса. UniCredit Bank Бања Лука, активностима које проводи и пројектима у које је укључена, заузима централну улогу на локалном тржишту када је у питању постизање циљева одрживог развоја, подршке зеленој транзицији те посебној бризи у заштити животне средине. Додатну вриједност овом природном амбијенту дају квалитетни догађаји из културе и умјетности, попут Нектар ОК Феста.

У складу са својом дигиталном стратегијом, Банка ће Нектар ОК Фесту пружити подршку у организацији „цасхлесс" концепта самог фестивала, с циљем промоције веће употребе дигиталних платних инструмената, као и дигиталних банкарских услуга. Такође, употреба дигиталних банкарских услуга директно утиче на смањење употребе папира у свакодневним банкарским трансакцијама, што доприноси постизању дугорочних циљева одрживости.

Поводом подршке организацији Нектар ОК Феста, Гордан Пехар, предсједник Управе UniCredit Bank Бања Лука је изјавио: „Изузетно смо поносни на партнерство са Нектар ОК Фестом и прилику да подржимо организацију једног регионално важног пројекта, који доприноси развоју заједнице и очувању природног ресурса, као што је Национални парк Сутјеска, а својим га садржајем додатно обогаћује. UniCredit Bank Бања Лука увијек је спремна да подржи добре пројекте, које имају дугурочну вриједност и да свој допринос свим активностима које имају за циљ промоцију важности очувања животне средине, као и конкретним пројектима који директно утичу на транзицију друштва ка зеленијој и одрживијој будућности."

Директор фестивала, Дубравко Сувара, поводом започете сарадње са UniCredit Bank Бања Лука изјавио је: "Драго нам је да UniCredit Bank Бања Лука препознала вриједности, квалитет програма, те саму мисију и циљеве Нектар ОК Феста које већ седам година заредом успјешно проводимо на једној од најљепших локација у овом дијелу Европе, Националном парку Сутјеска. Партнерска подршка UniCredit Bank Бања Лука од изузетног је значаја, посебно у сегмент дигиталних банкарских услуга према нашој публици. Радујемо се предстојећој сарадњи и успјешном наставку исте у будућности". 

Током три фестивалска дана, на три фестивалске бине, очекује нас одлична забава и квалитетан музички програм, јер Нектар ОК Фест и ове године окупља велики број познатих извођача из различитих музичких жанрова који су гаранција за добру атмосферу. Комплетан програм овогодишњег фестивала погледајте овдје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана