UniCredit Bank Banja Luka zvanična Banka partner ovogodišnjeg izdanja OK Festa

G.S.
UniCredit Bank Banja Luka zvanična Banka partner ovogodišnjeg izdanja OK Festa

UniCredit Bank Banja Luka zvanična je Banka partner ovogodišnjeg izdanja Nektar OK Festa, jednog od najvećih regionalnih muzičkih festivala, koji će biti održan od 15. do 17. jula, u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska.



UniCredit Bank Banja Luka posvećena je osnaživanju razvoja zajednice u kojoj posluje, a partnerstvo sa Nektar OK Festom je prilika za pružanje direktne podrške realizaciji značajnog lokalnog projekta, koji komunicira prave vrijednosti i okuplja publiku koja prepoznaje takve vrijednosti.

Nacionalni Park Sutjeska predstavlja jedinstvenu oazu, koju je priroda dala čovjeku, na čuvanje i pažljivo korištenje te simbolizuje odgovornost koju imaju pojedinci, kompanije i društvo u cjelini prema očuvanju prirodnih resursa. UniCredit Bank Banja Luka, aktivnostima koje provodi i projektima u koje je uključena, zauzima centralnu ulogu na lokalnom tržištu kada je u pitanju postizanje ciljeva održivog razvoja, podrške zelenoj tranziciji te posebnoj brizi u zaštiti životne sredine. Dodatnu vrijednost ovom prirodnom ambijentu daju kvalitetni događaji iz kulture i umjetnosti, poput Nektar OK Festa.

U skladu sa svojom digitalnom strategijom, Banka će Nektar OK Festu pružiti podršku u organizaciji „cashless" koncepta samog festivala, s ciljem promocije veće upotrebe digitalnih platnih instrumenata, kao i digitalnih bankarskih usluga. Takođe, upotreba digitalnih bankarskih usluga direktno utiče na smanjenje upotrebe papira u svakodnevnim bankarskim transakcijama, što doprinosi postizanju dugoročnih ciljeva održivosti.

Povodom podrške organizaciji Nektar OK Festa, Gordan Pehar, predsjednik Uprave UniCredit Bank Banja Luka je izjavio: „Izuzetno smo ponosni na partnerstvo sa Nektar OK Festom i priliku da podržimo organizaciju jednog regionalno važnog projekta, koji doprinosi razvoju zajednice i očuvanju prirodnog resursa, kao što je Nacionalni park Sutjeska, a svojim ga sadržajem dodatno obogaćuje. UniCredit Bank Banja Luka uvijek je spremna da podrži dobre projekte, koje imaju duguročnu vrijednost i da svoj doprinos svim aktivnostima koje imaju za cilj promociju važnosti očuvanja životne sredine, kao i konkretnim projektima koji direktno utiču na tranziciju društva ka zelenijoj i održivijoj budućnosti."

Direktor festivala, Dubravko Suvara, povodom započete saradnje sa UniCredit Bank Banja Luka izjavio je: "Drago nam je da UniCredit Bank Banja Luka prepoznala vrijednosti, kvalitet programa, te samu misiju i ciljeve Nektar OK Festa koje već sedam godina zaredom uspješno provodimo na jednoj od najljepših lokacija u ovom dijelu Evrope, Nacionalnom parku Sutjeska. Partnerska podrška UniCredit Bank Banja Luka od izuzetnog je značaja, posebno u segment digitalnih bankarskih usluga prema našoj publici. Radujemo se predstojećoj saradnji i uspješnom nastavku iste u budućnosti". 

Tokom tri festivalska dana, na tri festivalske bine, očekuje nas odlična zabava i kvalitetan muzički program, jer Nektar OK Fest i ove godine okuplja veliki broj poznatih izvođača iz različitih muzičkih žanrova koji su garancija za dobru atmosferu. Kompletan program ovogodišnjeg festivala pogledajte ovdje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana