„Team building” и Општа гимназија Бања Лука

ГС
„Team building” и Општа гимназија Бања Лука

У Општој гимназији Католичког школског цента у Бањој Луци 27. 11. 2023. године боравило је око 50 чланова Друштва педагога и психолога Тузланског кантона у сврху стручног усавршавања на тему „Значај team buildinga”.

Професорица Јелена Поповић те педагогица Центра Александра Веселиновић учиниле су доступним учинковитост „теам буилдинга” уз истицање капацитете просвјетних дјелатника и могућност развоја креативних техника, зналачког приступа те компетенција струке када је ријеч о квалитети програма.

„Циљ стручног усавршавања био је потакнути тим на конструктиван и позитиван приступ раду, освијестити утјецај сваког запосленика у креирању радне атмосфере и остваривању заједничких циљева присјетити се заједничких вриједности те дати конкретне приједлоге за побољшање сарадње с нагласком на њихове актуалне изазове”, објаснила је директорица и предавач Сања Хајдер, дипломирани педагог.

Предсједница Друштва Адина Арапчић осврнула се на активност стручног усавршавања сљедећим ријечима: „Да бисмо расли у професионалном смислу неопходно је да размјењујемо искуства из праксе. Данашње нам је било драгоцјено.”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана