Куповине на рате и уз попусте се исплате: Уштеда коју сами planiRATE

PR
Куповине на рате и уз попусте се исплате: Уштеда коју сами planiRATE

UniCredit банке у БиХ, заједно са партнерима, припремиле су попусте од 10% до 20% за све кориснике UniCredit VISA кредитних картица, који до 25.06.2023. године, наведеним картицама, обаве куповину код одабраних трговаца.

Мале промјене постају значајне инвестиције када размишљамо одговорно и дугорочно, а захваљујући савременим начинима плаћања, куповина на рате никада није била једноставнија.

Умјесто дуже администрације око аплицирања и одобрења кредита, сада је много лакше распоредити трошкове на дужи временски период и обавити, како планиране, тако и куповине за којима се потреба укаже изненада.

Започните своје планове уређења уз еколошки прихватљиве производе и искористите попусте код одабраних UniCredit партнера, куповином на рате, без камата и накнада, плаћајући UniCredit VISA кредитним картицама.

Приликом плаћања UniCredit VISA кредитним картицама на продајним мјестима UniCredit партнера, укључујући и интернет продавнице, UniCredit банке у БиХ обезбиједиле су попусте за куповину лијепих кућних ствари, намјештаја, електичних апарата, бијеле технике, електронске опреме, клима уређаја, рачунара и рачунарске опреме, паметних сатова те многих других артикала.

Уколико планирате пресељење, усељење или преуређење вашег дома прави је тренутак да посјетите Unicop Design, олакшате своју куповину и велике износе подијелите на рате, а уз то искористите попусте.

Плаћајући UniCredit Visa кредитним картицама нови простор употпуните уз Лијепе кућне ствари и искористите попусте на комплетан асортиман, а у радњама партнера CasaBianca и 4Собе пронађите све за кухињу, дневну и спаваћу собу.

Уређаји који имају дужи вијек трајања као што је бијела техника, електронска опрема, мобилни телефони, само су неке од инвестиција у које вриједи улагати, у радњама Техномаг и Imtec пронађите све што вам је потребно и то по сниженим цијенама.

Ближе се топлији дани, а они који још увијек нису набавили своје клима уређаје у радњама LUK могу пронаћи Midea и Mitsubish клима уређаје по сниженим цијенама.

Велика и дугорочна улагања лакша су када веће износе дијелимо на рате. Центрометалне пећи, топлинске пумпе, водоматеријал и санитарије можете пронаћи у Вокел радњама.

За тачно вријеме и брзо обавјештење ту су паметни сатови! Одаберите онај по својој мјери, уз акцијску понуду - само у Мovero Store.

Подсјећамо, клијенти, корисници UniCredit кредитних картица, имају могућност да путем m-bank апликације једнократну трансакцију учињену UniCredit Visa Charge или Reolving кредитном картицом подијеле на жељени број рата, без обзира да ли је иста извршена куповином на POS терминалу, онлине продајном мјесту или путем банкомата у земљи или иностранству.

Подјела на рате могућа је за трансакције у вриједности од 100 КМ до 10.000 КМ, а у зависности од износа, трансакцију је могуће подијелити минимално на 3, а максимално на 24 рате. Накнада за наведену услугу обрачунава се у складу са важећом Тарифом накнада за производе и услуге у пословима са физичким лицима, а иста је доступна на њеб страницама UniCredit Bank а.d. Banja Luka и Unicredit Bank d.d. Mostar.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана