Ивана Селаков, Драган Брајовић Браја и Саша Ковачевић гости у „Муштулуку”

УНА ТВ
Ивана Селаков, Драган Брајовић Браја и Саша Ковачевић гости у „Муштулуку”

У још једном веселом издању емисије „Муштулук”, гледаоце Уна телевизије очекују занимљиве анегдоте, врхунски хумор, ванвременски хитови, пуно смеха и добри рецепти. Драган Брајовић Браја долази ове вечери у госте Харису, а њихово пријатељство описује као једно узбудљиво путовање без краја.

„Оно што сам научио од Хариса јесте да не даш на себе”, поручује Браја, а да ли има замерке на рачун свог дугогодишњег пријатеља, сазнаћемо током овог сјајног дружења.

Ивана Селаков не крије срећу и част што ће се дружити са Харисом јер пре емисије „Муштулук” није имала прилику да упозна музичку легенду. Саша Ковачевић је трећи гост али дугогодишњи Харисов друг који воли са познатим певачем да попије добро вино у свом ресторану. Сећање на Марину Туцаковић и сјајне ауторе провејаваће кроз причу овог четверца, чућемо шта је то што их разликује и повезује, да ли је ико икада од њих препознао одмах хит песму, зашто би Харис завршио у затвору да је отпевао Секин хит „Аспирин” и како би се провео Шварценегер када би му добро исклесани и извајани Саша Ковачевић опалио шамар. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана