Ivana Selakov, Dragan Brajović Braja i Saša Kovačević gosti u „Muštuluku”

UNA TV
Ivana Selakov, Dragan Brajović Braja i Saša Kovačević gosti u „Muštuluku”

U još jednom veselom izdanju emisije „Muštuluk”, gledaoce Una televizije očekuju zanimljive anegdote, vrhunski humor, vanvremenski hitovi, puno smeha i dobri recepti. Dragan Brajović Braja dolazi ove večeri u goste Harisu, a njihovo prijateljstvo opisuje kao jedno uzbudljivo putovanje bez kraja.

„Ono što sam naučio od Harisa jeste da ne daš na sebe”, poručuje Braja, a da li ima zamerke na račun svog dugogodišnjeg prijatelja, saznaćemo tokom ovog sjajnog druženja.

Ivana Selakov ne krije sreću i čast što će se družiti sa Harisom jer pre emisije „Muštuluk” nije imala priliku da upozna muzičku legendu. Saša Kovačević je treći gost ali dugogodišnji Harisov drug koji voli sa poznatim pevačem da popije dobro vino u svom restoranu. Sećanje na Marinu Tucaković i sjajne autore provejavaće kroz priču ovog četverca, čućemo šta je to što ih razlikuje i povezuje, da li je iko ikada od njih prepoznao odmah hit pesmu, zašto bi Haris završio u zatvoru da je otpevao Sekin hit „Aspirin” i kako bi se proveo Švarceneger kada bi mu dobro isklesani i izvajani Saša Kovačević opalio šamar. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana