ДОСИЈЕ: Брутално убиство Раденка Башића

PR
ДОСИЈЕ: Брутално убиство Раденка Башића

Емисија која је дуги низ година дио АТВ-овог програма и један је од најгледанијих формата у домаћој продукцији, 'Досије', враћа се са потпуно новим изгледом и концептом.

Увијек спремни да помјерају границе извјештавања и интересовања, не само за актуелне теме и догађаје, него и за расвјетљавање најтежих случајева злочина, криминала и корупције, у новој сезони екипа 'Досијеа' иде корак даље како у продукцијском, а тако и уређивачком концепту. Очекују вас истините приче, реконструкције, трагови, докази, свједоци,...

Нову сезону 'Досије' започиње реконструкцијом бруталног убиства начелника приједорске крим полиције, Раденка Башића, који је убијен хицем с леђа у рано јутро, 21. марта ове године.

Шокантна признања извршиоца, детаљи брзе и темељите истраге - како је откривен наручилац, зашто је осумњичени поново ухапшен само неколико минута након што је пуштен на слободу, шта је све открила фамозна апликација 'Скy',...

За 'Досије' по први пут говоре Синиша Кострешевић, директор Полиције Републике Српске и Младен Марић, начелник Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Реконструкцијом и расвијетљавањем  догађаја у које мало ко смије да завири, емисија 'Досије' проговориће о темама о којима се ћути, те распаковати чињенице, информације и документације прецизно попут вјештака.

Нови 'Досије' – премијерно, вечерас у 20 часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана