DOSIJE: Brutalno ubistvo Radenka Bašića

PR
DOSIJE: Brutalno ubistvo Radenka Bašića

Emisija koja je dugi niz godina dio ATV-ovog programa i jedan je od najgledanijih formata u domaćoj produkciji, 'Dosije', vraća se sa potpuno novim izgledom i konceptom.

Uvijek spremni da pomjeraju granice izvještavanja i interesovanja, ne samo za aktuelne teme i događaje, nego i za rasvjetljavanje najtežih slučajeva zločina, kriminala i korupcije, u novoj sezoni ekipa 'Dosijea' ide korak dalje kako u produkcijskom, a tako i uređivačkom konceptu. Očekuju vas istinite priče, rekonstrukcije, tragovi, dokazi, svjedoci,...

Novu sezonu 'Dosije' započinje rekonstrukcijom brutalnog ubistva načelnika prijedorske krim policije, Radenka Bašića, koji je ubijen hicem s leđa u rano jutro, 21. marta ove godine.

Šokantna priznanja izvršioca, detalji brze i temeljite istrage - kako je otkriven naručilac, zašto je osumnjičeni ponovo uhapšen samo nekoliko minuta nakon što je pušten na slobodu, šta je sve otkrila famozna aplikacija 'Sky',...

Za 'Dosije' po prvi put govore Siniša Kostrešević, direktor Policije Republike Srpske i Mladen Marić, načelnik Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Rekonstrukcijom i rasvijetljavanjem  događaja u koje malo ko smije da zaviri, emisija 'Dosije' progovoriće o temama o kojima se ćuti, te raspakovati činjenice, informacije i dokumentacije precizno poput vještaka.

Novi 'Dosije' – premijerno, večeras u 20 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana