Бањалука 9. и 10. фебруара центар соларне индустрије

Г.С.
Бањалука 9. и 10. фебруара центар соларне индустрије

БАЊАЛУКА – Бањалука ће сутра и прекосутра, 9. и 10.фебруара, бити центар соларне индустрије и соларне енергије, јер се у Банском двору одржава „Balkan Solar Summit".

Ова бизнис конференција окупила је врхунске стручњаке који ће дати одговоре на актуелна питања о соларним електранама, сунчевој енергији, али и другим енергетским темама.

 "Balkan Solar Summit" привукао је, поред домаћих и регионалних, и посјетиоце са свих страна свијета, те долазе из бројних земаља, а колико је било  огромно интересовање за ову конференцију од регионалног значаја, потврђује и чињеница да је попуњено свих 400 мјеста у Банском двору.

"Balkan Solar Summit" организује Агенција "Минт", из које кажу да је једна од најактуелнијих тема данашњице управо соларна енергија.

„Соларна енергија је природан избор за будућност и ми смо спремни да у њу уложимо комуникацијом и јасном информацијом о њеним предностима. Колико је ово заиста важна тема показује да је суммит окупио лидере, представнике дипломатског кора, представнике надлежних институција, локалних заједница, менаџере великих компанија, инвеститоре и многе друге. То нам је сатисфакција и потврда да конференцију организујемо баш у право вријеме", рекла је Милена Мијатовић, директорица Маркетиншке агенције „Минт".

Током  конференције ће се на панелима и предавањима подијелити искуства и знања, добре праксе, идеје и иновације, а закључци суммита ће бити као путоказа за даљи развој и напредак у овој области.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана