У Брчком отворен BRAVO CAFFE

Г.С.
У Брчком отворен BRAVO CAFFE

Брчко – За своју 20. годишњицу постојања компанија МИНГОС својим суграђанима поклања ново мјесто окупљања у граду. У Брчком је свечано отворен BRAVO CAFFE, локал који љубитељима кафе у модерном амбијенту служи врхунски квалитет и укус кафе уз препознатљиву, опијајућу арому.

„Као експерти у производњи кафе, одлучили смо да своје знање и искуство дуго двије деценије подијелимо кроз нови вид сарадње са нашим потрошачима, а то је отварање BRAVO CAFFE-а, првог угоститељског простора MINGOS кафе” рекла је Наташа Пуцар, директор Корпоративних комуникација компаније MINGOS COFEE.

Захваљујући близини производње, која је практично наслоњена на кафић, у BRAVO CAFFE-у се налази увијек свјежа кафа, а мирис пржења посебно одабраних зрна кафе доноси другачији доживљај испијања и дружења.

„Након 20 година рада са сировом кафом, те производње домаће кафе, схватили смо да је однос према испијању најдраже шољице овог напитка један од посебних тренутака сваког дана, зато смо нашим суграђанима, али и свима који пожеле праву кафу, поклонили BRAVO CAFFEЕ” додала је Пуцар.

BRAVO CAFFE, пословна јединица брчанске MINGOS кафе, налази се на самом уласку у Брчко, код бензинске пумпе CEROL, издвојен од градске гужве. Са љубазним домаћинима, атрактивним ентеријером и врхунским квалитетом кафе, гости BRAVO CAFFE-а ће засигурно уживати у сваком тренутку проведеном на овој локацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана