Сјећање живи, туга не престаје

Срна
Сјећање живи, туга не престаје

Модрича - Полагањем вијенаца и служењем парастоса на Градском гробљу у Модричи јуче је обиљежено седам година од смрти бившег предсједника РС Милана Јелића.

Парастос је служио владика зворничко-тузлански Хризостом.

- РС је изгубила предсједника, великог привредника, доброг човјека, супруга, оца и спортског радника, а ни седам година након његове преране смрти туга не престаје. Остаје да живи сјећање на Јелића, што потврђује долазак великог броја пријатеља сваке године на његов гроб - истакао је предсједник РС Милорад Додик.

Петар Јелић је рекао да његов отац и седам година послије смрти живи у лијепим успоменама бројних пријатеља, сарадника и грађана РС.

Осим породице и Додика, цвијеће на гроб положили су и члан Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић, министар финансија и трезора БиХ Никола Шпирић, министри у Влади РС Нада Тешановић, Горана Златковић и Јасмин Комић, делегација Народне скупштине РС, предсједник Борачке организације РС Миломир Савчић, те делегације републичких институција, организација, општине Модрича и бројни пријатељи.

Јелић је преминуо 30. септембра 2007. године од посљедица срчаног удара. Смрт га је затекла на функцији предсједника РС, потпредсједника СНСД-а, предсједника Фудбалског савеза РС и Фудбалског савеза БиХ. (Срна)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана