Потребна помоћ за операцију Иване Стјепановић из Добоја: Дјевојчица по цијелу ноћ плаче због болова

Д. Д.
Потребна помоћ за операцију Иване Стјепановић из Добоја: Дјевојчица по цијелу ноћ плаче због болова

Добој - Родитељи четворогодишње Иване Стјепановић из Добоја, која је рођена са деформацијом кичме, моле све хумане људе да помогну у прикупљању новца за њену операцију, да би њихова кћерка могла да ужива у дјетињству.

Мирела и Радивоје Стјепановић наду виде у руским љекарима, који би Ивану оперисали у Ћуприји у Србији, а за операцију је потребно 3.000 евра. Осим тога, новац је потребан за трошкове боравка и терапију. Напомињу да се Иванино стање погоршало, због чега трпи велике болове, па би новац требало што прије сакупити да би средином децембра могла да оде на операцију.

- Од љетос се погоршало стање са кичмом. Почела је да изврће ногу, па хода вањским рубом стопала. Дешава се да јој се нога одузме, па изгуби равнотежу и падне - каже мајка.

Према ријечима оца Радивоја, највећи проблем је то што Ивана ноћу има јаке болове.

- Ноћу када се мишићи опусте настају јаки грчеви, па кћеркица плаче по цијелу ноћ. Морамо је масирати да мало ублажимо бол - испричао је отац.

С обзиром на то да је отац пензионер, а мајка незапослена, а осим Иване имају још двоје дјеце, породица не може да обезбиједи новац за њено лијечење.

Упркос боловима Ивана је весела дјевојчица која иде у вртић, а највише воли да боји бојанке.

Жиро-рачун

Сви који су у могућности и желе да помогну могу то да учине уплатом новца на жиро-рачун: 552115-33989741-44 Аддико банк на име Мирела Стјепановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана