Породица темељ опстанка

Р. Ђ.
Породица темељ опстанка

Фоча - Необичним друштвеним играма у којима су учествовали малишани са родитељима и васпитачи вртића “Чика Јова Змај” из Фоче је јуче поводом 15. маја, Свјетског дана породице, указано на праве вриједности друштва, важност породице, али и на то шта је све дјеци потребно да би расла у здравој средини.

Манифестацију је у градској дворани организовао фочански вртић уз подршку Министарства породице, омладине и спорта РС. Двочлане екипе, састављене од дјетета и тате или маме, такмичиле су се у штафетном трчању и скакању у врећама.

- Циљ ове занимљиве манифестације је подизање свијести о важности породице. Мислим да смо у томе и успјели, јер смо свједочили личним примјерима да је породица најважнија и да је то први темељ нашег опстанка и напретка - рекла је директорица вртића “Чика Јова Змај” Слађана Владичић.

Додала је да ће централна манифестација обиљежавања Међународног дана породице бити одржана сутра у Градском позоришту.

- Наши малишани у ученици Музичке школе из Фоче представиће своје радове, а биће додијељене и награде за прва три мјеста ликовног конкурса “Моја породица”, који је расписало Министарство породице - додала је Владичићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана