ОК Фест окупио хиљаде младих

Р. Ђ.
ОК Фест окупио хиљаде младих

Фоча - Фестивал за младе "ОК Фест" почео је у петак на Тјентишту код Фоче, а током три дана трајања окупиће неколико хиљада посјетилаца из РС, Србије, Црне Горе, Словеније и Хрватске.

Организатори фестивала, у оквиру којег ће наступити познати домаћи и регионални бендови, су Феријални савез РС у партнерству са Националним парком "Сутјеска".

- Посјетиоци пристижу у сјајан природни амбијент на Тјентишту. Већ су попуњени сви смјештајни капацитети у хотелу. Ту су и бендови, спремна је главна бина и бина у кампу. Циљ је да овдје доведемо велики број младих људи и промовишемо овај амбијент, а тиме и РС - рекла је у петак портпарол "ОК Феста" Каролина Каралић.

Посјетиоце фестивала очекује богат музички програм, занимљиви пратећи садржаји попут рафтинг авантура на Дрини и Тари, планинарења и спортских активности.

За загријавање су у петак били задужени "Забрањено пушење", "Елементал" и "Бркови".

- У суботу свирају "Ајзбрн", "Бед копи" и "Рундек карго трио". Посљедња ноћ фестивала резервисана је за "Електрични оргазам", "Дарквуд Даб" и "Хладно пиво". Улаз на све концерте је бесплатан - истакла је Каралићева и додала да ће под отвореним небом у кино зони бити приказивани најновији филмови.

Национални парк "Сутјеска" ће младима понудити све расположиве капацитете и инфраструктуру.

- Сва инфраструктура је у функцији, зелене површине су уређене, простор очишћен, а службе су у приправности. Учинићемо све да не дође до било чега што би пореметило овај прелијепи амбијент - рекао је директор Националног парка "Сутјеска" Зоран Чанчар.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана