Нешић: На одборничкој листи људи који гледају сваког човјека и суграђанина

Срна
Нешић: На одборничкој листи људи који гледају сваког човјека и суграђанина

БРАТУНАЦ - Предсједник ДНС-а Ненад Нешић истакао је да се на одборничкој листи ДНС-а за Скупштину општине Братунац “налазе људи који и у овом тешком времену кад свако гледа себе, гледају и друге, обилазе суграђане на терену и помажу коме год могу”.

“На листи су људи који ће подједнако бринути и о пензионерима и о младима, и о радницима и о пољопривредницима”, изјавио је Нешић након представљања одборничке листе ДНС-а у Братунцу.

Он истиче да је Братунац мало мјесто, али велико срцем и да се осјећа добродошло кад год дође у ову локалну заједницу.

“Овај крај је прошао свашта и заслужује да има представнике који имају кредибилитет и који ће слушати потребе грађана, представнике који ће градити будућност не занемарујући прошлост, који ће моћи сваком да пруже руку и сваког да погледају у очи и који ће радити за људе и развој Братунца”, рекао је Нешић.

Он је додао да кандидати ДНС-а имају његову пуну подршку и да је сигуран да ће имати и подршку становника Братунца.

Потпредсједник ДНС-а Неђо Трнинић рекао је да је задовољан одборничком листом ДНС-а Братунац и да су на листи људи који су вриједни и спремни да раде за грађане ове општине.

Он је навео да ДНС у овој општини остварује најбоље резултате и да је сигуран да ће тако остати и на предстојећим изборима.

“Прошле изборе смо били прва политичка партија, а сад нам је исти циљ”, рекао је Трнинић.

Носилац листе за одборнике ДНС-а Братунац Љубиша Алимпић захвалио је Нешићу и Трнинићу на подршци и обећао најбољи резултат ДНС-а у овој општини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана