Митар Видаковић кандидат за градоначелника Зворника испред ПДП-а, предстаљена одборничка листа

Срна
Митар Видаковић кандидат за градоначелника Зворника испред ПДП-а, предстаљена одборничка листа

ЗВОРНИК - Кандидат ПДП-а за градоначелника Зворника на предстојећим локалним изборима је Митар Видаковић, а вечерас су представљени и кандидати за Скупштину града.

Представљању у Зворнику присуствовао је и члан Предсједништва те партије Драшко Станивуковић који је изразио увјерење да ће грађани дати повјерење Видаковићу и осталим кандидатима ПДП-а.

Станивуковић је навео да је просјек година кандидата за одборнике око 27-28 година, те сматра да ће ти млади људи, уз помоћ искуснијих, изградити нови Зворник.

“Промовишемно нову идеју у којој ће се млади људи сваког града, Зворника, Бијељине, Бањалуке и других, међусобно повезати у нади да ће направити позитивне промјене, јер свака боље уређена локала заједница чини Републику Српску бољом, успјешнијом, просперитетнијом”, рекао је Станивуковић.

Кандидат за градоначелника Зворника Видаковић је рекао да на изборе излазе са програмом који се, прије свега, односи на рјешавање положаја младих, а то су посао и рјешавање стамбеног питања.

Видаковић, који је предсједник Градског одбора ПДП-а, очекује да ће ова странка изборити улазак у Скупштину града и јавно заступати своје ставове, посебно рјешавање питања младих да би спрјечили њихов одлазак из земље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана