Mitar Vidaković kandidat za gradonačelnika Zvornika ispred PDP-a, predstaljena odbornička lista

Srna
Mitar Vidaković kandidat za gradonačelnika Zvornika ispred PDP-a, predstaljena odbornička lista

ZVORNIK - Kandidat PDP-a za gradonačelnika Zvornika na predstojećim lokalnim izborima je Mitar Vidaković, a večeras su predstavljeni i kandidati za Skupštinu grada.

Predstavljanju u Zvorniku prisustvovao je i član Predsjedništva te partije Draško Stanivuković koji je izrazio uvjerenje da će građani dati povjerenje Vidakoviću i ostalim kandidatima PDP-a.

Stanivuković je naveo da je prosjek godina kandidata za odbornike oko 27-28 godina, te smatra da će ti mladi ljudi, uz pomoć iskusnijih, izgraditi novi Zvornik.

“Promovišemno novu ideju u kojoj će se mladi ljudi svakog grada, Zvornika, Bijeljine, Banjaluke i drugih, međusobno povezati u nadi da će napraviti pozitivne promjene, jer svaka bolje uređena lokala zajednica čini Republiku Srpsku boljom, uspješnijom, prosperitetnijom”, rekao je Stanivuković.

Kandidat za gradonačelnika Zvornika Vidaković je rekao da na izbore izlaze sa programom koji se, prije svega, odnosi na rješavanje položaja mladih, a to su posao i rješavanje stambenog pitanja.

Vidaković, koji je predsjednik Gradskog odbora PDP-a, očekuje da će ova stranka izboriti ulazak u Skupštinu grada i javno zastupati svoje stavove, posebno rješavanje pitanja mladih da bi sprječili njihov odlazak iz zemlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana