Хуманост породице Ећимовић из Рогатице: Црвеном крсту поклонили сву одјећу из радње

С. М.
Хуманост породице Ећимовић из Рогатице: Црвеном крсту поклонили сву одјећу из радње

Рогатица - Породица Ећимовић из Рогатице одлучила је да затвори своју продавницу половне одјеће, а сву гардеробу поклонили су општинској организацији Црвеног крста с надом да ће одатле најприје наћи пут до оних којима је заиста потребна, социјално угроженима.

С обзиром на то да посао није ишао баш најбоље, глава породице Миломир Ећимовић одлучио је да одјави радњу и затвори продавницу, иако је била сасвим добро снабдјевена највећим дијелом брендираном робом са  етикетом свјетски познатих произвођача и по веома приступачним цијенама. Више од 1.500 комада различитих одјевних предмета, међу којима има за сваког понешто, од дјечије одјеће до гардеробе за одрасле, стигло је на адресу Црвеног крста.

- Наши радници су два дана пребирали и сортирали гардеробу по врстама и величини. Заиста смо захвални овој хуманој породици из наше локалне заједнице. Добро би било да њихов примјер слиједе и други који имају вишак нечега у својим дјелатностима - рекла је секретар Општинског одбора Црвеног крста Весна Ристић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана