Бањалука: Телетабис на Тргу Крајине запросио дјевојку ФОТО

Данијела Стоканић
Бањалука: Телетабис на Тргу Крајине запросио дјевојку ФОТО

Бањалука - Бањалучанин Александар Савановић прерушио се у жутог телетабиса и запросио своју дугогодишњу дјевојку Вању Вујанић, а несвакидашњу идеју у дјело је претворио на препуном Тргу Крајине.

Александру није недостајало храбрости и оригиналности да тај чин обави у строгом центу града пред мноштвом пролазника. Храброст се исплатила јер је дјевојка пристала да се уда за њега, а вјенчање се одржава у суботу. Александар каже да је од почетка везе својој дјевојци приређивао изненађења.

- Хтио сам да урадим нешто што нико није до сада. Костим сам добио из Дјечијег позоришта РС - казао је Александар.

Иако је био самоувјерен, ипак, имао је и подршку пријатеља.

- Скупило се нас десетак у једном хаустору како бисмо подржали свог пријатеља у његовој жељи да на јединствен начин запроси дјевојку. У договору са нама, кума је довела дјевојку код кривог сата, а она није ни наслутила шта је чека - испричао је један од Александрових пријатеља Јован Живковић.

Додао је да су пролазници, који су се нашли у то вријеме на Тргу Крајине, били зачуђени, а поједини су аплаудирали необичном просцу.

- Аплауз се проломио када је телетабис пришао својој дјевојци, скинуо маску са главе, клекнуо и запросио је - рекао је Јован.

Каже да су сви били у чуду, а дјевојка највише. Када је изговорила "да", услиједио је пољубац и громогласни аплауз пријатеља и пролазника.

- На крају смо отишли у оближњи кафић да наздравимо у то име и прославимо - додао је Јован.

Будућа млада Вања Вујанић каже да се ни у сну није могла надати оваквој просидби.

- Не могу да опишем какав је осјећај био када сам видјела да се испод маске крије мој момак - додала је Вања.

Пролазник Петар Рајић је заједно са супругом пажљиво посматрао просидбу и дивио се храбрости младића.

- Кад сам угледао жутог телетабиса како се шетка центром, помислио сам да је ријеч о некој реклами или забави за дјецу, а ни слутио нисам шта ће се на крају десити - казао је Петар, који није крио одушевљење.

Сретен и Дајана

И Господска улица је прошле године искрила од љубави и насмијаних лица када је Дајану Керић пред стотињак спонтано окупљених Бањалучана запросио Сретен Поповић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана