Весна завела грчког адвоката

Агенције
Весна завела грчког адвоката

Весна Змијанац, која је недавно раскинула вјеридбу са Жељком Рстићем јер ју је варао с водитељком Тамаром Стојмиров, брзо га је пребољела и већ има новог партнера.

Она је, како пишу медији у Србији, завела адвоката српског поријекла који већ дуго живи и ради у Атини. Нашла је дечка својих година и не раздваја се од њега ни секунде! Упознали су их заједнички пријатељи, а пјевачици су га препоручили као врхунског правног стручњака који би јој помогао у куповини некретнине у Атини, и од тада су стално заједно.

Фолкерка је уз помоћ новог дечка и бившег супруга, оца њене кћерке Николије, Владе Јовановића, иначе некадашњег шефа маркетинга ПГП РТС-а, на корак од куповине стана од 150 квадрата, који ће опремити по свом укусу.

- Весна је недавно упознала адвоката, с којим се већ данима виђа. Веома јој прија његово друштво. По изгледу подсећа на нашег врхунског балетана Константина Костјукова, али и на њену стару љубав, па јој се много свидео. Ни он није остао равнодушан, а с обзиром на то да је с наших простора, добро зна ко је Весна Змијанац. Изводи је на вечере, а преко дана обавезно одлазе у један кафић да попију кафу и тамо су редовни гости. Иако неће да призна, у очима јој се види да се заљубила као тинејџерка - прича добро обавијештен извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана