Сораја пјева за 100.000 евра!

Агенције
Сораја пјева за 100.000 евра!

Сораја Вучелић постаје пјевачица. Иза ње ће стајати "Имоушн", пишу српски медији. Продукција која је открила старлету 2011. године, кад је учествовала у "Великом брату" за анонимне личности, уложиће у њу чак 100.000 евра.

Они су процијенили да је та сума сасвим довољна за почетак Сорајиног естрадног битисања. Пронаћи ће јој најбоље сараднике, међу којима ће бити и Марко Кон, и бираће јој пјесме. Наиме, од ње желе да направе српску Северину.

- Сораја већ средином седмице улази у студио. Снимиће први сингл, који ће бити објављен до лета. Радиће и на другим песмама, а за целу кампању и композиције продукција "Имоушн" издвојиће позамашну своту - каже извор близак Вучелићевој. Сораја ће снимати популарну музику, неће то бити поп, али ни типичан народњак.

- Постоји могућност да Сораја уради дует са афирмисаним певачем и да тако покуша пробој на музичко тржиште. У игри је неколико имена, јер старлета има много добрих пријатеља на естради, а с некима је сарађивала као манекенка у њиховим спотовима.

Сораја је потврдила да је добила понуду за снимање пјесме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана